ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ:ΓΑΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ & ΤΑΪΛΕΡ ΜΑΚΜΠΕΘ-ΔΕΙΤΕ VIDEO

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Με τα δεσμά του πολιτικού γάμου-και μέσω συμφώνου συμβίωσης-επισφράγισαν τον έρωτά τους,ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον πολυαγαπημένο του Τάιλερ Μακμπεθ,σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας,θέλησε να ενώσει τις ζωές τους-ύστερα από σχέση τεσσάρων ετών-καταρρίπτοντας τα σημερινά στερεότυπα και τις προκαταλήψεις.

Μάλιστα σε εκπομπή του Open “Τώρα Μαζί”,προβλήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μάκμπεθ,φορώντας και οι δύο Βέρα στο Δεξί.

Σύμφωνα με την εκδότρια Ευαγγελίνα Πλάκας, ο κος Κασσελάκης προσπάθησε να πραγματοποιήσει τον γάμο του με κάπως μυστικό τρόπο και μάλιστα στο Μπρούκλιν αντί για το Χάμπτονς όπως υπήρχαν αρχικά υποψίες.

Τέλος και μέσω έγκυρων πηγών,τον καλοκαίρι αναμένεται να γίνει και επίσημα γλέντι στην Ελλάδα σε κάποια παραμεθόρια περιοχή.

Εκτός τώρα αυτών,στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τίθενται και τα ζητήματα πολιτικού γάμου ομοφυλόφιλων ζευγαριών στην Ελλάδα,ασκώντας παράλληλα πιέσεις στην κυβέρνηση για την διευθέτηση του θέματος το ταχύτερων δυνατών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο